Bejelentés


drhajnalattila Jó egészséget!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

2020 Cél:továbbra is pácienseink megelégedésére dolgozni.

Üdvözlöm a honlapomon!
Dr. Hajnal Attila vagyok.
1973-ban szereztem diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1978-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. A diploma megszerzése után Nyíregyházán a Jósa András Kórházban dolgoztam.
1993-tól az országban elsöként üzemeltetek saját tulajdonú, hat ágyas, műtővel ellátott intézetet, 450 négyzetméteren. Még szakmai berkekben is kétkedéssel fogadták magánintézetem létrehozását. A rendszerváltás után itt volt először magánkézben a terhességmegszakítás. A kezdetektől világos volt, hogy olyan feltételekkel nem lehet dolgozni, mint az állami intézetek. Akkor még ismeretlen reformokat kellett bevezetni. Pl. a méhszáj plastican átesett betegeket még aznap hazaengedtük.(akkoriban a kórházban 6-7 napig kellett bent maradni). Kialakult feltételek híján magamnak kellett kidolgozni azt a reformot, amely a beteg érdekeit szolgálja, amelyet a szakma csak évekkel azután tett meg.
Büszkén vallom, hogy ez az egyetlen olyan intézet, amely nem hasonlít a nagy kórházi osztályhoz. Budapesttől keletre  ez az egyetlen magánkézben levő fekvőbeteg ellátó intézet. OEP finanszírozás nélkül működünk. Szerényen, de nem elhallgathatóan megjegyzem: szövődményünk a 18 év alatt nem volt.
Az intézet jövője az által biztosított,hogy a lányom is mint szülész-nőgyógyász viszi tovább.
A nőgyógyászati műtéteket saját műtőben, a beteg igényeihez alkalmazkodva végezzük. Lehetőség van hétvégén is vizsgálatra egyéni megbeszélés alapján. A várakozási idő elkerülése érdekében minden vizsgálat bejelentkezés alapján történik. Klinikámon a mai igényeknek megfelelö UH készülék - Logiq P5 Premium 4D-s -is a betegek rendelkezésére áll. Nálunk a diszkréció alapkövetelmény.
Jó egészséget!
Dr. Hajnal Attila
Interjú a Nyíregyházi Városi Televízióban dr. Hajnal Attilával a HPV szűrés fontosságáról.

Egy cikk a Hajnalok hajnalán.

Egy vállalkozás életében nem kevés , ha eltelik 24 év anélkül, hogy valami probléma lett volna; különösen igaz ez az úttörőként megnyitott egészségügyi vállalkozásra. Mióta megnyitottam a rendelő ajtaját , nem kellett bezárni és nem zárta be a beteg sem. Mára már világossá vált, hogy a fő tevékenységünk a terhességmegszakítás lett. Ma már szinte úgy működünk mint egy abortusz intézet. Az ország igen távoli helyeiről is jönnek betegek, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Baja, Kecskemét és amin a legjobban csodálkozom Budapest. A környező nagyvárosokból (Debrecen, Miskolc, Eger) ez már természetesnek tűnik. Nem akarom elemezni, hogy Budapesttől keletre miért csak ez az egy magánintézet működik!
A páciensek elmondása szerint azért szeretik az intézetet, mert családias, gyors, precíz, pontos, emberi, megértő és még véletlenül sem hasonlít a kórházhoz.  A legfőbb erénye, hogy diszkrét. Szinte minden beteg megkérdezi, hogy vagyunk-e  valamilyen kapcsolatban az OEP-pel? Nem tudja senki lekérdezni, megnézni a történés adatait interneten keresztül? A válaszunk: nem.
Remélem, a jövő is úgy telik el, hogy nem kell szégyenkeznünk, nem kell magyarázni hibánkat.  Nagyon nagy dolog, és nem dicsekvés csak tény, hogy mindezek nélkül dolgoztunk.


Jó egészséget volt és lesz pácienseinknek!

2017 május

Dr. Hajnal Attila

 

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!